Video: raskekaalu tiitlimatši pressikonverentsil läks korralikuks madinaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora ei suutnud pead külmana hoida.
Dereck Chisora ei suutnud pead külmana hoida. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Laupäeval peetakse Suurbritannia poksi üliraskekaalu tiitlimatš, kus vastamisi lähevad Dereck Chisora ja Dillian Whyte. Täna toimunud pressikonverentsil läks asi teravaks ning Chisora närvid ei pidanud vastu.

Esmalt põrutas 32-aastane Chisora rusikaga vastu lauda, tõusis siis püsti ning viskas tema ees olnud laua Whyte’i tiimi suunas. Whyte ise võttis asja rahulikult, ent tema tiim sellist käitumist ei aktsepteerinud. Edasi läks rüseluseks ning teineteise pihta karjuti solvavaid väljendeid.

Eelnevalt oli Whyte Chisora närvi ajanud väitega, et kui ruumis poleks turvamehi, teavad kõik, mis Chisoraga juhtuks. «Dereck, kuula nüüd. Kui ma peaks kunagi sind nägema, annan sulle peksa. Sa oled selle võitluse juba kaotanud. Sa oled argpüks,» sõnas ta.

  Dereck Chisora ei suutnud pead külmana hoida. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/Scanpix
  Dereck Chisora ei suutnud pead külmana hoida. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/Scanpix Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Whyte’i käes on Suurbritannia üliraskekaalu tiitlivöö alates tänavuse aasta oktoobrist. Ta on karjääri jooksul võitnud 19 matši, neist 15 nokaudiga. Korra on ta poksiringist väljunud kaotusega. Väljakutsuja Chisora on pidanud karjääri jooksul 32 matši, millest on võitnud 26, neist 18 võitu on tulnud nokaudiga.

Videos alates 17.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles