Chelsea tähtmängija siirdub 70 miljoni euro eest Hiinasse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar
Oscar Foto: John Sibley/REUTERS

Inglismaa tippklubi Londoni Chelsea 25-aastane jalgpallur Oscar kinnitas, et siirdub jaanuaris suure tõenäosusega Hiina kõrgliigasse. Mehe uueks tööandjaks saab Shanghai SIPGi meeskond.

Chelsea teenib Brasiilia koondislase müügist enam kui 71 miljonit eurot. Neli aastat tagasi maksis Londoni klubi Oscari eest 30 miljonit. «Üleminek on 90 protsenti kindel. Praegu on asjad bürokraatia taga,» ütles Oscar Brasiilia meediakanalile Sportv.

Shanghai meeskonna treeneriks on endine Chelsea juhendaja Andre Villas-Boas ning praegu on meeskonna kuulsaim mängija Brasiilia koondise ründaja Hulk.

Oscar kuulus neljal järjestukusel hooajal Chelsea põhimeeste hulka ning mängis alati enam kui 40 mängu hooaja jooksul. Tänavu pole ta aga uue peatreeneri Antonio Conte poolehoidu võitnud ning mees on pidanud leppima varumehe rolliga. Kokku on Oscar Chelsea eest väljakul käinud 202 korda ja löönud 38 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles