Vassiljevi tervis läheb iga päevaga paremaks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Bialystoki Jagiellonia, Facebook

Viimases Poola jalgpalli kõrgliiga mängus Bialystoki Jagiellonia eest vahetusest sekkunud ja seejärel värava löönud ning resultatiivse söödu andnud Konstantin Vassijev ütles, et tervis läheb tal iga päevaga paremaks, vahendab Soccernet.ee.

Kuidas Eesti koondise poolkaitsja tervis enne selle aasta viimast klubimängu on? «Iga päevaga läheb paremaks. Usun, et olen mänguks Wislaga valmis,» rääkis Vassiljev oma tööandja kodulehele. Nimelt mängib tabeliliider Jagiellonia laupäeval Poola kõrgliigas kodustaadionil 20. vooru matši tabeli 13. meeskonna Plocki Wislaga, misjärel Ekstraklasa veebruarini kestvale talvepausile läheb.

«Meil on mängu osas kõrged ootused, kuid saame aru, et see ei saa olema lihtne jalutuskäik ja Wisla ei tulnud siia selleks, et anda meile punktid tasuta kätte. Võidelda tuleb!» ütles tänavu liigas 10 väravat löönud ja 9 väravasöötu andnud Vassiljev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles