Mikkelsen peab uut hooaega alustama hoopis WRC2-sarjas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen.
Andreas Mikkelsen. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP/Scanpix

Viimasel kolmel hooajal Volkswageniga kihutades autoralli MM-sarjas kokkuvõttes kolmandana lõpetanud norralane Andreas Mikkelsen alustab uut hooaega hoopis WRC2 klassis.

Mikkelsen jäi pärast Volkswageni MM-sarjast taandumist töötuks. Kui tema endistest tiimikaaslastest leidis Sebastien Ogier endale koha M-Spordis ja Jari-Matti Latvala Toyotas, siis Mikkelsen alustab uut hooaega Monte Carlos hoopis WRC2-sarjas ja tema istumise all on Škoda Fabia R5, kirjutab rallye-magazin.de.

Mikkelsenil olid mõnda aega õhus paar võimalust WRC-sarjas osalemiseks, kuid need langesid ära. M-Spordi boss Malcolm Wilson kinnitas nüüd, et ka tema mõtles Mikkelseni palkamisele, kuid ta oleks norralase tööle võtnud ainult juhul kui Ogier oleks läinud mõnda teise meeskonda.

Mikkelseni teiseks variandiks oli erakätes Volkswageni masin, kuid selle projekti jaoks ei saadud raha kokku. Tiimi oleks asunud vedama Katari rallimees Nasser Al-Attiyah, kuid lõpuks ei andnud Katari valitsus projekti jaoks raha.

Praeguseks on Monte Carlo ralli esialgne nimekiri väljas, kuid lõpliku kuju peaks see saama esmaspäeval. Nii ei ole praeguses nimekirjas veel M-Spordi sõitjaid. Samamoodi on puudu sealt DMACK, kelle värvides peaks suure tõenäosusega sõitma hakkama Elfyn Evans.

Lisaks on puudu ka Mads Östberg, kes täna teatas, et ta teeb kaasa suurema osa tulvast hooajast ja seda WRC-sarjas.

Vaata esialgset osalejate nimekirja Monte Carlo ralliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles