Federer: pooleaastane vigastuspaus tuli mulle kasuks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Tennisist Roger Federer usub, et kuue kuu pikkune vigastuspaus tuli tegelikult tema karjäärile kasuks, kuna ta sai end lõpuks korralikult välja puhata.

35-aastane šveitslane on karjääri jooksul võitnud 17 suure slämmi turniiri. Veebruaris opereeriti tema põlve ning siis hakkas teda segama seljavigastus, mistõttu tuli loobuda Prantsusmaa lahtistest. Juulis teatas Federer, et jätab kogu ülejäänud hooaja vahele. Nüüd on ta valmis tenniseväljakutele naasma ning teeb seda 1. jaanuaril algaval Hopman Cupil.

«Ma ausalt usun, et vigastuspaus võis mu karjäärile palju kaasa aidata. Olen taas värske ning vajasin füüsiliselt ja vaimselt puhkust ilmselt rohkem kui oleksin arvanud. Püüan vaadata suurt pilti,» vahendab Reuters Federeri sõnu.

«Saan praegu öelda vaid seda, et ma ei kahetse mitte midagi. Tegin sel aastal kõik, et saada taas vormi. See protsess ei olnud liiga kurnav, liiga pikk või liiga raske. Kui aus olla, olen seda nautinud,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles