Peatreener Rein Suvi: tõmbasime moraali alla nii mängijatel kui publikul

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Rein Suvi koondist juhendamas.
Peatreener Rein Suvi koondist juhendamas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti käsipallikoondise peatreener Rein Suvi ütles täna Kosovos võidetud EM-valikmängu järel, et kogu Eesti meeskond väärib kiitust.

Eesti alistas võõrsil Kosovo 31:17, sealjuures avapoolajaks oldi ees vaid 7:13. Suvi rõhutas enne kohtumist eestlastele, et koduseinad ja -publik võivad Kosovo kasuks rääkida, kuid pärast mängu tuli tunnistada, et asjad läksid teistmoodi.

«Võit tuli kergemalt kui arvasime,» tunnistas Suvi emotsionaalselt kohe pärast mängu lõppu. «Me suutsime nende moraali alla tõmmata ja seda mitte ainult nendel 16 mängijal, vaid ka publikul, kes juba enne mängu lõppu saalist lahkuma hakkas.»

Kordusmängu kohta, mis peetakse pühapäeval Põlvas, sõnas koondise loots, et loorberitele puhkama ei saa jääda: «Vastane proovib meid kindlasti millegagi üllatada, meie peame välja mõtlema, mis see olla võiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles