Vormelimaailma punane latern läheb hingusele?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manor Racing
Manor Racing Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Vormel-1 karussell jääb tõenäoliselt tuleval hooajal ühe meeskonna võrra vaesemaks. Manori meeskonna pealik Stephen Fitzpatrick pole tiimile uut ostjat leidnud ning taotleb nüüd pankrotikaitset.

Fitzpatricki sõnul sai Manori saatus sisuliselt selgeks Brasiilia GP-l, mil Sauberi vormelimeeskond sai kirja hooaja esimesed punktid ning läks neist konstruktorite arvestuses mööda. Sauberi saldole jäi hooaja lõpuks kaks, Manori omale üks punkt.

«Olime pea terve hooaja õigel rajal, kuid dramaatiline võidusõit Brasiilias lõpetas meie lootused. Põhimõtteliselt otsustas see GP meie 2017. aasta saatuse,» ütles Fitzpatrick Autospordile.

Meeskonnale uue omaniku otsingud jätkuvad, kuid praegu viitavad kõik märgid sellele, et tuleval hooajal sõidab MM-sarjas kümme meeskonda. Möödunud hooajal olid Manori piloodid Pascal Wehrlein, Rio Haryanto ning Esteban Ocon. Varasemalt on meeskond kandnud Virgin Racingu ja Marussia nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles