Rytas sai kodus saatusliku kaotuse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lietuvos Rytas kaitsmas
Lietuvos Rytas kaitsmas Foto: Reuters / Scanpix

Vilniuse Lietuvos Rytas kaotas Euroliiga vahegrupi viimases voorus kodus Caja Laboralile 68:77 ja jäi kaheksa tugevama hulgast välja.

Rytas oli kogu kohtumise vältel tagaajaja osas, kuid samas ei lastud Hispaania klubi liiga kaugele ja pinge püsis viimaste minutiteni. Otsustavatel hetkedel olid Caja Laborali pallurid rünnakul täpsemad.

Rytase kasuks tõi Kenan Bajramovic 14 punkti, kõigest 18-aastane Jonas Valanciunas kogus 9 punkti ja 11 lauapalli. Võitjate kasuks panustas Fernando San Emiterio 19 punkti ja 11 lauapalli.

Caja Laboral võitis selle alagrupi nelja võidu ja kahe kaotusega, sama palju võite kogus ka Ateena Panathinaikos. Rytase arvele jäi kolm võitu ja kolm kaotust.

Viimases voorus peeti veel üks väga oluline kohtumine – Valencia alistas koduväljakul Istanbuli Ülkeri 82:68 ja pääses Türgi klubi asemel ise veerandfinaali.

Euroliiga veerandfinaalides kohtuvad:

Caja Laboral – Maccabi

Barcelona – Panathinaikos

Madridi Real – Valencia

Olympiacos - Siena

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles