Hukkunu lähedastele kaastunnet avaldanud Tänak: täna tuleb raske päev

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutamas Monte Carlo teedel.
Ott Tänak kihutamas Monte Carlo teedel. Foto: Timo Anis

Eile tehti algust 2017. aasta autoralli MM-sarja hooajaga, kui kavas oli Monte Carlo kaks esimest kiiruskatset. Avakatse lõpuks siiski tühistati, kuna raske avarii tegi Hyundai piloot Hayden Paddon. Avarii tagajärjel hukkus ka üks pealtvaataja, kes oli õnnetuse hetkel väliskurvis.

Täna hommikul avaldas hukkunu lähedastele kaastunnet ka Eesti rallimees Ott Tänak. «See on päevale kurb algus, kui kuuled kohe nii traagilisi uudiseid. Minu kaastunne hukkunu lähedastele,» kirjutas Tänak sotsiaalmeedias.

Avapäeva järel 5. kohta hoidev eestlane tunnistas M-Spordi kodulehele, et eilne võistluspäev oli keeruline ning midagi lihtsat ei ole oodata ka täna.

«Rajal valitsesid väga keerulised olud. Auto tundus aga väga hea, kuid peame veel leidma oma rütmi. See on alles algus, kuid tulime sellest läbi ja see on hea,» sõnas Tänak.

«Ees ootavad väljakutseid pakkuvad kiiruskatsed ning seega peame olema keskendunud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles