Tatjana Mannima sai Austrias Wordloppeti maratonil 4. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mannima.
Tatjana Mannima. Foto: Tairo Lutter

Tatjana Mannima suusatas täna Austrias Wordlloppeti sarja kuuluval Dolomitenlaufi maratonil, kus sai 42 km vabatehnikasõidus 4. koha ajaga 1:55.03.

Maratoni võitis Aurelie Dabudyk ajaga 1:49.57. Teisena lõpetas Rahel Imoberdorf 1:50.50-ga ja viimase poodiumikoha võttis Mannima ees Seraina Boner ajaga 1:51.48.  Vaatamata sellele, et Mannima jäi esimesena poodiumilt välja, jäin oma tänase tulemusega rahule.

«Sel aastal on väga kõva konkurents ja mul oli raske. Ei saanud stardis koos teistega naistega minema. Mul ei olnud head stardipositsiooni, sest eelmisel aastal ma ei võistelnud, aga korraldajad seavad stardikohad mulluste tulemuste järgi,» rääkis Mannima Jooksja.ee-le.

Dabudyk ja Imoberdorf suusatasid teistel kohe algul eest ära. Nendele järgnesid Mannima ja Boner, kuid 10. kilomeetril läks Boner oma teed. 29. jaanuaril on Wordloppeti sarjas kavas Itaalias Marcialonga 70 km pikkune suusamaraton, mis sõidetakse klassikastiilis. Tatjana Mannima seal erilist võimalust parematele kohtadele tulla ei näe.

«Sealt ei oota midagi, sest seal on paaristõuke rada. Ma ei ole paaristõukes nii tugev,» ütles Mannima. Kindlasti võistleb ta ka Lahtis suusatamise MMil, kus kavatseb kaasa teha 30 km maratonidistantsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles