Tartu volle uus tõus ehk 16 mängu kaotuseta

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki meeskond on sel hooajal heas hoos.
Tartu Bigbanki meeskond on sel hooajal heas hoos. Foto: Erik Prozes / Postimees

VÕRKPALL. Eelmist hooaega ei taha Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonnas meenutada ilmselt keegi. Balti liigas saadi alles kaheksas koht, Eesti meistrivõistlustel jäädi viiendaks ehk täielik põrumine, kus, tõsi, mängisid rolli ka vigastused. Eelmisel hooajal peatreeneri ohjad Andrei Ojametsalt üle võtnud Oliver Lüütsepp on öelnud, et eesmärgid olid suuremad ja sellised tulemused pettumus. Pidevalt Eesti paremate sekka kuuluv klubi oli vaja uuesti tippu viia.

Vigade parandusega on hoogsalt algust tehtud, käesolev hooaeg on Tartu esindusklubil kulgenud rõõmsamalt: karikavõistlustel jäädi küll finaalist välja, ent Balti liigas ollakse juba mõnda aega liidrikohal. Seni liigas peetud 16 kohtumisest pole Tartu kaotanud ühtegi ja liigatabelis ollakse 47 punktiga liider, Tallinna Selveril on teisena 42 ja Pärnul kolmandana 41 punkti.

Lüütsepp tõdeb, et asjad sujuvad kenasti, ent jääb hetkeseisust rääkides siiski tagasihoidlikuks. «Praegu läheb hästi, aga hõiskamiseks pole põhjust, sest see ei maksa midagi. Loeb see, kuidas kevadel play-off’is mängida suudame. Eelmisel aastal hakkasime pikema perspektiiviga meeskonda ehitama ja eks nüüd on see tööle läinud. Eelmisel hooajal ebaõnnestusime, ent meil oli ka ebaõnne,» viitab ta põhimeeste Rait Rikbergi ja Meelis Kivisilla vigastustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles