Nurmsalu olümpiamäest: mulle räigelt meeldib siin

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: NordicFocus

25-aastane suusahüppaja Kaarel Nurmsalu piirdus küll Pyeongchangi olümpiamägedel peetaval MK-etapil 39. kohaga, kuid võistlus pakkus talle ühe olulise ning positiivse uudise – olümpiamägi on justkui tema jaoks mõeldud. «Mulle räigelt meeldib siin,» tunnistas ta.

«Ausalt öeldes, see on üks mu lemmikmägesid. Mulle meeldib siin hüpata ja hüpe tuleb ka välja. Praegu on lihtsalt jalad nõrgad ning tuleb loota tehniliselt täiuslikule hüppele,» rääkis Nurmsalu, kes sai põhivõistluse avavoorus kirja 120 meetrise hüppe ning teise vooru ei pääsenud.

«Kui siia tulime, siis treener ütles kohe, et mulle sobib see mägi. Algul ei viitsinud teda väga kuulata – enne võistlust räägitakse ikka juttu, mis peaks meele heaks tegema. Samas kui mäele jõudsin, sain aru, et see on minu mägi. See, et ma täna keskmise hüppega 39. koha sain näitab lihtsalt, et olen füüsiliselt nõrk. Aga mäel mu tehnika toimib,» ütles Nurmsalu, kes asub starti ka homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles