Raul Must lõpetas tugeva turniiri Austrias kolmanda kohaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste sulgpalli esireketi Raul Musta jaoks on aasta algus olnud edukas. Pärast jaanuaris võidetud kodust Euroopa karikaetappi saavutas Must aasta teisel turniiril kolmanda koha.

Austrias toimunud 20 000 dollari suuruse auhinnafondiga võistlusel, kus osales ka mitmeid Aasia mängijaid, jõudis Must poolfinaali. Nelja parema seas oli Musta vastaseks teise asetusega Kanta Tsuneyama Jaapanist (maailma edetabeli 50. koht). Mõlemas geimis kulges mäng tasavägiselt pikkade pallivahetustega. Ehkki geimide lõpus suutis jaapanlane saavutada paaripunktilise edu, kuigi Mustal õnnestus mõlemal korral seis viigistada, võttis viimased punktid Tsuneyama ja võitis kohtumise 21:19, 21:17.

Järgmine võistlus seisab Mustal ees juba uuel nädalal Saksamaal, kui ta osaleb German Open turniiril, mis kuulub Grand Prix Gold sarja ja toob kohale suure osa maailma edetabeli tippe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles