Hamilton ülistab vastset soomlasest tiimikaaslast: mul pole varem sellist suhet olnud (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ei saanud eelmise tiimikaaslase Nico Rosbergiga hästi läbi. Valtteri Bottast (paremal) on ta aga juba nimetanud parimaks meeskonnakaaslaseks oma karjääris.
Lewis Hamilton (vasakul) ei saanud eelmise tiimikaaslase Nico Rosbergiga hästi läbi. Valtteri Bottast (paremal) on ta aga juba nimetanud parimaks meeskonnakaaslaseks oma karjääris. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormel-1 sarjas Mercedese meeskonda kuuluv britt Lewis Hamilton tunnistas sarja kodulehele antud intervjuus, et senine koostöö uue tiimikaaslase Valtteri Bottasega on sujunud niivõrd hästi, et ta peab soomlast juba praegu oma parimaks meeskonnakaaslaseks, kes tal kunagi olnud on.

Bottas liitus Mercedesega teatavasti pärast seda, kui maailmameister Nico Rosberg teatas üllatuslikult, et lõpetab karjääri. Neli aastat, mis Rosberg ja Hamilton koos veetsid, möödusid kahe mehe vahel üsna sõjakalt, sest tihti solvati teineteist ka avalikult. Bottase suunas on aga Hamiltonil öelda vaid ilusaid sõnu. «Seni on mulle meeldinud see, kuidas Valtteri rajal käitub. Ta ei trikita, mistõttu on meie vahel täielik läbipaistvus. Mulle meeldib see,» rääkis Hamilton.

«Ma tunnen juba praegu, et mul pole kellegi teisega varem sellist suhet olnud. Ta (Valtteri Bottas) tahab endast teha kõik oleneva meeskonna jaoks ning seejuures soovin olla kindel, et toetan teda kui meie tiimi uut liiget võimalikult hästi,» lisas kolmekordne maailmameister.

Aastatel 2013-2016 Williamsi meeskonna värvides sõitnud Bottas tunnistas, et tema jaoks on üleminek uude tiimi kujunenud «suuremaks asjaks», kui ta esialgu arvas. Vastukaaluks tunnustas soomlane ka Hamiltoni. «Tagasiside, mis ta on mulle andnud, tundub igati usaldusväärne ning tema koostöö meeskonnaga sujub hästi,» sõnas Bottas meeskonnakaaslase kohta.

F1 sarja uus hooaeg algab 26. märtsil, mil sõidetakse Austraalia GP.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles