Lewis Hamiltoni kahtlus: Ferrari on meid meelega eksitamas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: LLUIS GENE/Scanpix

Mercedese F1 meeskonna sõitja Lewis Hamilton väitis eilse Barcelona testisõidu järel, et konkurendid Ferrarist on meelega sõitmas aeglasemalt, et Mercedesele oma kaarte võimalikult vähe näidata.

Eile jätkus Barcelonas hooajaeelne teine testisõit, kus päeva kiireima aja 1.19,024 sõitis välja Ferrari roolis istunud Sebastian Vettel. Tema järel sai teise tulemuse (1.19,352) kirja just Hamilton, kes aga avaldas arvamust, et tegelikult oleks vahe Ferrariga võinud olla veelgi suurem.

«Arvan, et Ferrari blufib ja nad on tegelikult kiiremad, kui nad praegu näitavad,» väitis Hamilton. «Nad on meile väga lähedal ja on raske öelda, kumb on kiirem. Igal juhul on nad tõesti väga lähedal, kui mitte kiiremad meist. Aga vahet pole, ma ei jõua ära oodata, et saaks juba rajale minna ja võistelda. Ainult mõned nädalad on veel oodata,» lisas britt.

Uus F1 hooaeg algab juba 26. märtsil, kui on kavas Austraalia GP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles