Selgusid Nurgeri ja Kotsari vastased NCAA finaalturniiriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis. Foto: Michael Reaves/AFP/SCANPIX

USA üliõpilasliiga NCAA kõrgemas divisjonis mängivad eestlased Rauno Nurger (Wichita State Shockers) ja Maik-Kalev Kotsar (South Carolina Gamecocks) said teada oma vastased, kellega minnakse March Madnessi turniiril kõigepealt vastamisi.

Turniir, kus osalevad 68 paremat ülikoolimeeskonda, algab sel nädalal ning kestab kuni 3. aprillini. Seejuures tuleb turniiri võitjal alistada järjepanu kuus vastast. Kõigepealt jaotatakse tiimid nelja gruppi, kus 16 meeskonda saavad asetused, mille järgi läheb esimese asetuse saanud meeskond vastamisi 16. tiimiga, teise asetusega tiim 15. asetusega ja nii edasi.

Selle loogika järgi on põhihooajal 22 võitu ja 10 kaotust teeninud Kotsar ja South Carolina asetatud idatsoonis seitsmendana ning kohtuvad esmalt kümnenda asetuse Marquette'iga (19 võitu ja 12 kaotust). Nurger ja Wichita State, kes kogusid põhihooajal 30 võitu ja 4 kaotust, on aga asetatud lõunatsoonis kümnendana ning lähevad esimeses matšis kokku Dayton Flyersiga (24 võitu ja 7 kaotust). Mõlema eestlase koduülikoolid peavad esimese kohtumise 17. märtsil.

Kogu turniiritabel.

Rauno Nurger (vasakul) võitlemas Wichita State'i särgis. / Dilip Vishwanat/AFP/Scanpix
Rauno Nurger (vasakul) võitlemas Wichita State'i särgis. / Dilip Vishwanat/AFP/Scanpix Foto: Dilip Vishwanat/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles