Poolfinaalis Kalev/Cramole tuule alla teinud Prienai tuli Balti liiga tšempioniks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prienai mängijad Tomas Delininkaitis (vasakul) ja Arturas Valeika (paremal) võtsid Balti liiga poolfinaalis haardesse Kalev/Cramo võõrleegionäri Mark Tollefseni.
Prienai mängijad Tomas Delininkaitis (vasakul) ja Arturas Valeika (paremal) võtsid Balti liiga poolfinaalis haardesse Kalev/Cramo võõrleegionäri Mark Tollefseni. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Balti liiga esikoht kuulub sel hooajal Leedu klubile Prienai Vytautas, kes alistas finaalseerias kahe mängu kokkuvõttes teise Leedu meeskonna Pasvalyse Pieno žvaigzdesi. Kui Prienais toimunud avakohtumises oli 88:85 parem Pasvalys, siis tänases korduskohtumises pani Prienai oma paremuse maksma 89:74. Kokkuvõttes alistati Pasvalys seega 12 punktiga.

Prienai võitis avaveerandi 21:11. Teisel perioodil lasti Pasvalys korraks järgi, aga teisel poolajal pandi sisse järgmine käik ja tehti sisse umbes 20 punkti suurune vahe. Meenutuseks, Prienai oli poolfinaalis üle Kalev/Cramost, Pasvalys alistas lisaaja järel Tartu Ülikooli.

Prienai resultatiivseim oli 20 punktiga Regimantas Miniotas, 18 punkti lisas Tomas Delininkaitis. Pasvalys kasuks tõi Andrei Agafonov 19 silma.

Pronksiseeria võitja selgub homme, kui Tartu Ülikool võtab kodusaalis vastu Kalev/Cramo. Avakohtumine kuulus tulemusega 72:60 Tartule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles