Järelvaadatav: Tartu Bigbank alistas Tallinna Selveri ning vähendas kaotusseisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti meistrivõistlustel alistas Tartu Bigbank finaali viiendas mängus koduväljakul 3:2 (23:25, 25:18, 25:11, 25:27, 15:8) Tallinna Selveri ning vähendas seerias kaotusseisu. Kolme võiduni mängitavat finaalseeriat juhib Selver nüüd veel mängudega 3:2 , seejuures oli Selver asunud esmalt juhtima 3:0.

Finaalseeria viies kohtumine algas paremini Selveri jaoks, kes võitis esimese geimi 25:23. Teises oli omakorda parem Tartu 25:18 ning kolmandas juba 25:11. Neljanda geimi suutis aga võita Selver 27:25 ja nii läks mäng otsustavasse geimi. Mänguvõidu tõi Tartule viimase geimi 15:8 võit.

Enne mängu:

Seeria avamängus Tallinnas oli Tartu võidule lähedal, kuid neljandas geimis ei suudetud oma võimalust ära kasutada. Seejärel pani Selver oma paremuse juba maksma.

Tartus toimunud seeria teises kohtumises oli Selveri ülekaal juba suurem ja samasuguse 3:1 tulemusega võeti võit ka kolmandas mängus. Eriti võimsalt tegutses Selver kolmanda kohtumise neljandas geimis, mille võitjas ei tekkinud algusest peale kahtlust.

Seeria neljandas kohtumises alistas Tartu Bigbank selg vastu seina olukorras olles Tallinna Selveri 3:0 (20, 24, 22).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles