Töötlemine käib: kas Klitško üritas Joshua verest välja lüüa?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško jälgimas Anthony Joshua treeningut.
Vladimir Klitško jälgimas Anthony Joshua treeningut. Foto: Tim Ireland/AP/Scanpix

Laupäeva hilisõhtul Wembley staadionil peetava suure poksimatši eel pidasid nii Vladimir Klitško kui ka Anthony Joshua täna Londonis avatud treeningu. Seejuures otsustas esimesena trenni teinud Klitško seejärel vaatama jääda ka Joshua harjutuskorda.

Briti meedia kirjutab, et Klitško viibimine ringi ääres oli kindel osa psühholoogilisest töötlemisest, millega ta loodab noorema kolleegi veidike verest välja lüüa.

Avalikku treeningut oli vaatamas umbes 2000 fänni, kellest valdav osa olid Joshua poolehoidjad. Nii sai Klitško kuulda fännide vilet, kui teda publikule tutvustati.

«Mul on hea meel Londonis tagasi olla. Olin siin viimati võitlemas 17 aastat tagasi,» rääkis Klitško laupäevase matši eel.

27-aastane Joshua on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ja need kõik ka võitnud. Seejuures on Joshua võitnud kõik matšid nokaudiga ja kõige kauem on ta ringis veetnud ainult seitse raundi.

41-aastasel Klitškol on profina koos 64 võitu, 53 nokauti ja 4 kaotust.

Kahe mehe vahel lähevad jagamisele IBFi, WBA ja IBO meistrivööd.

Anthony Joshua avalik treening.
Anthony Joshua avalik treening. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles