ManU ja ManCity tuline duell jäi viiki, Fellaini teenis 19 sekundi jooksul kaks kaarti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini on peaga koksanud Sergio Agüerot.
Marouane Fellaini on peaga koksanud Sergio Agüerot. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste neljapäevaõhtuses kohtumises tegid Manchester City ja Manchester United esimese koduväljakul 0:0 viigi.

Viigiliselt lõppenud mängu keskseks tegelaseks tõusis ManU poolkaitsja Marouane Fellaini, kes teenis 19 sekundi jooksul kaks kaarti.

Esmalt nägi Fellaini 83. minutil kollast kaarti, kuid juba 19 sekundit hiljem lõi ta peaga Sergio Agüerot ning nii nägi Belgia koondislane juba punast kaarti. Manchesteri klubide omavahelistes mängudes on kaheksast viimasest punasest kaardist nüüd seitse läinud ManU mängijatele.

ManU pidas siiski vähemuses mängides lõpuvileni vastu ja teenis väärtusliku viigipunkti.

ManU on nüüd Premier League’is kaotuseta püsinud 24 kohtumist järjest. Ühe hooaja sees tähistab see nüüd klubi rekordit.

Premier League’i turniiritabelis hoiab ManCity 65 punktiga 4. kohta. ManU on 64 silmaga 5. positsioonil. Tabeliliider on Londoni Chelsea 78 punktiga.

Premier League’i tabeliseis:

  1. Londoni Chelsea 78 punkti/33 mängu
  2. Tottenham 74/33
  3. Liverpool 66/34
  4. Manchester City 65/33
  5. Manchester United 64/33
  6. Londoni Arsenal 60/32
  7. Everton 58/34
  8. West Bromwich Albion 44/33
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles