Video: vaata, kuidas Rasmus Mägi võimsa lõpuga olümpiavõitjale tuule alla tegi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi loodab järgmisel suvel olla sama heas vormis nagu lõppenud hooajal. Loodetavasti õnnestub seekord ka vigastusi vältida.
Rasmus Mägi loodab järgmisel suvel olla sama heas vormis nagu lõppenud hooajal. Loodetavasti õnnestub seekord ka vigastusi vältida. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängude 400 meetri tõkkejooksu kuues mees Rasmus Mägi alustas tänavust välishooaega Shanghais peetud Teemantliiga etapil saadud kolmanda kohaga. Mägi selja taha jäi ka Rio olümpiamängudel kulla kaela saanud Kerron Clement, kes lõpetas neljandana.

Seejuures tuli Mägi lõpusirgele alles kuuenda-seitsmenda mehena, ent suutis tõusta viimase sajakonna meetriga kolmandaks ja püüda peaaegu kinni ka teisel kohal jooksnud lõuna-aafriklase L. J. van Zyli. Jooksu võitis kindlalt ameeriklane Bershawn Jackson.

«Avastardi kohta oli tegu tugeva jooksuga pärast pikka treeningperioodi (välislaagrid nii Lõuna-Aafrika Vabariigis kui ka Portugalis - toim). Eriti meeldis mulle Rasmusele omane tugev lõpp,» oli Rasmus Mägi treenerist isa Taivo Mägi jooksu Postimehele kommenteerides rahulolev.

Vaata videost Mägi vägevat lõpuspurti!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles