Video: Warriors astus järjekordse sammu imelise saavutuse poole

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving ja Stephen Curry (30)
Kyrie Irving ja Stephen Curry (30) Foto: Kyle Terada/USA Today Sports

Korvpalliliiga NBA finaalseeria teises mängus alistas Golden State Warriors teistkordselt Cleveland Cavaliersi ning läks seeriat 2:0 juhtima. Möödunud öine kohtumine oli eriti resultatiivne ning lõppes Warriorsi 132:113 paremusega.

Võitjate poolelt sai Stephen Curry kirja kolmikduubli, visates 32 punkti, võttes 10 lauapalli ning andes 11 resultatiivset söötu. Kevin Durant toetas teda 33 punkti, 13 lauapalli ning 6 resultatiivse sööduga. Lisaks sai Durant kirja 3 vaheltlõiget ja 5 blokki. Tema visketabavus väljakult oli 59,1 protsenti, kolmeste tabavusprotsent aga 50 (8/4).

Cavaliersi eest sai LeBron James kirja samuti kolmikduubli – 29 punkti, 11 lauapalli ning 14 korvisöötu. Kevin Love viskas 27 punkti ning võttis 7 lauapalli, Kyrie Irving skooris 19 silma ning andis 7 korvisöötu.

Üle pika aja oli Warriorsi treeneripingil tagasi nende juhendaja Steve Kerr. «Ta on tegelikult viimastel nädalatel meie juures olnud, andes endast kõik. Kuid see, et ta ka väljaku kõrval on, tähendab palju. Me armastame tema kohalolekut, me armastame tema häält. Oleme üks punt ja see tähendab palju,» kommenteeris Curry haigusega võitleva treeneri tähtsust.

Ühtlasi tähendas Warriorsi võit, et tänavusel aastal pole play-offides veel kaotuskibedust tuntud. Järjepanu on võidetud 14 kohtumist ning pole võimatu, et neist saab esimene meeskond, kes suudab tiitli võita ühtegi play-off-mängu kaotamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles