Eesti rallimees sõitis Sardiinias vastu puud

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: M-Sport

Miko Niinemäe – Martin Valter katkestasid Sardiinia MM-ralli reedese võistluspäeva, kui sõitsid vastu puud!

Niinemäe ja Valter alustasid Sardiinia ralli reedest võistluspäeva hästi, hoides vahepeal isegi kolmandat kohta, kuid päeva lõpp kujunes katastroofiks. 

Esmalt sõitsid eestlased paar kilomeetrit enne neljanda katse lõppu kivi vastu, mille tagajärjel läksid Ford Fiesta R2T vasak esimene õõtshoob ja tagasild kõveraks ning purunes rehv.  Enne hoolduspausi sõidetud 14,14 km pikkuselt katselt ei pääsenud Niinemäe – Valter taas rehvipurunemisest ning nad jätkasid kuuendal kohal.

Monte Olia kiiruskatse jäi Niinemäe – Valterile rajalt väljasõidu tõttu päeva viimaseks. Õnneks oli meeste endiga kõik kõik korras, kuid auto kahjustused olid nii suured, et sellega jätkata polnud enam võimalik.

«Mäest alla tulles tegin sõiduvea, mis lõppes teelt väljasõiduga. Kahjuks tabasime võistlusautoga puud ning jätkata polnud võimalik. Esmase pilgu järgi tundub auto lanser päris kõver olevat, et nüüd ei teagi, kas me auto homseks võistluskorda saab või ei. Igatahes loodame parimat,» sõnas Niinemäe ootamatult läbi saanud päeva kokkuvõtteks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles