Gareth Bale: võime veel Madridi Reali alistada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) valiti Meistrite liiga sümboolsesse koosseisu, kuid Madridi Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo jäi valikust välja.
Gareth Bale (vasakul) valiti Meistrite liiga sümboolsesse koosseisu, kuid Madridi Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo jäi valikust välja. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri mängumees Gareth Bale usub, et vaatama jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avamängu 0:4 kaotusele on neil võimalus veel edasipääsu eest võidelda.

Tottenham jäi eile Realile võõral väljakul kindlalt alla ning kordusmäng peetakse järgmisel nädalal Inglismaa klubi koduväljakul, kirjutab Sports Mail.

«Peame endast andma parima ning peatama nende parimad mängijad ja lisaks tuleb lüüa väravaid. See saab olema raske ülesanne ja kõik teavad seda, kuid usun, et see on endiselt võimalik,» usub Bale, et poolfinaali pääsemine on veel võimalik. «Me ei lase endast teist korda üle sõita. Loodetavasti õnnesub meil võita ning loodetavasti piisava vahega.»

«Kõike võib juhtuda. Oleme nende tulekuks valmis,» lisas Bale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles