Kanepi: sain eelmises kohtumises vigastada ning see andis täna tunda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

Äsja tipptennisesse naasnud Kaia Kanepi (WTA 544.) kaotas Wimbledoni kvalifikatsiooniturniiri teises ringis Austraaliat esindavale venelannale Arina Rodionovale (WTA 166.) 6:2, 2:6, 5:7. Oma Facebooki kontol avaldas ta, et väänas eilses kvalifikatsiooni avaringi matšis jalga ning pidi täna mängima läbi valu.

«Eile niiske väljaku peal kukkusin ja väänasin jalga. Mängujärgselt see tunda ei andnud ja isegi turniiri füsioterapeut ei märganud, et miski on valesti. Hakkasin valu tundma alles teel ööbimispaika ning hommikuks mängukorda saamiseks võtsin kasutusele mitmeid abinõusid,» avaldas Kanepi.

«Nüüd tean, et tegemist on sideme venitusega vasakul pahkluul. Kahjuks jättis see kukkumine tänasele mängule jälje, sest ei saanud igas suunas nii vabalt liikuda, kui oleks soovinud ja vastane märkas seda ning kasutas seda osavalt taktikaliselt ära. Edasine selgub pea,» lõpetas eestlanna postituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles