Arsenali talisman: mu tulevik on selge, aga ma ei saa seda avaldada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millises särgis jätkab klubikarjääri Alexis Sanchez?
Millises särgis jätkab klubikarjääri Alexis Sanchez? Foto: JOHN SIBLEY/Action Images via Reuters/Scanpix

Londoni Arsenali jalgpalliklubi suurim täht Alexis Sanchez, kes viibib pragu koos Tšiili koondisega Venemaal ja valmistub pühapäeval peetavaks Maailmajagude karikaturniiri finaaliks, lausus pressikonverentsil ajakirjanikele, et on oma klubituleviku osas otsuse langetanud, kuid ei või sellest veel avalikult rääkida.

Sanchezil hakkab Arsenalis jooksma praeguse lepingu viimane aasta ja ta pole seda pikendanud, mis on kaasa toonud spekulatsioonid, et ründav poolkaitsja liitub Manchester City või Müncheni Bayerniga.

«Tulevik on selge, aga ma ei saa teile öelda,» muigas Sanchez ajakirjanike pinnimise peale. Kui temalt uuriti, kas ta võiks uuel hooajal mängida koos kaasmaalase Claudio Bravoga, kes kuulub City ridadesse, vastas tšiillane: «Hea küsimus. Praegu keskendun maailmajagude karikaturniirile. Kui see on läbi, vaatame, kas jään või lahkun.

Sanchez liitus Arsenaliga 2014. aastal Barcelonast. Esimesel hooajal lõi ta Londoni klubi ridades 16 ja teisel 13 ning lõppenud hooajal 24 liigaväravat. Kõigi sarjade peale kokku jäi tšiillase arvele viimasel hooajal 51 mänguga 30 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles