Murray alustas Wimbledonis vihmapauside kiuste kerge võiduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray alustas Wimbledoni kiire võiduga.
Andy Murray alustas Wimbledoni kiire võiduga. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Wimbledonis tehti täna algust põhiturniiri mängudega, kodupubliku soosik ja maailma esireket Andy Murray sai avaringis kerge võidu.

Šotlane oli vihmahoogudest tingitud katkestustest hoolimata tunni ja 44 minutiga 6:2, 6.4, 6:1 parem Kasahstani tennisistist Aleksander Bublikist, kes on maailma edetabelis 135. kohal. Teises ringis on Murray vastaseks sakslane Dustin Brown (ATP 97.), kes sai 3:6, 7:6 (5), 6:4, 6:4 jagu portugallasest Joao Sousast.

Pettumusega pidi reketid pakkima austraallane Nick Kyrgios, kes saabus turniirile vastupidiselt arstide soovitusele. Vana vigastusega võideldes suutis Kyrgios prantslase Pierre-Hugues Herbertiga mängides vastu pidada kaks setti, ent oli siis sunnitud seisul 3:6, 4:6 andma loobumisvõidu. Teises ringis kohtub Herbert kaasmaalase Benoit Paire'iga, kes alistas 6:4, 3:6, 7:6 (10), 6:4 brasiillase Rogerio Dutra Silva.

Avaringi on võidukalt alustanud ka poolakas Jerzy Janowicz, prantslane Jo-Wilfrid Tsonga, itaallane Simone Bolelli grusiin Nikoloz Basilashvili, ameeriklane Sam Querrey, venelane Karen Hatšanov, 9. asetusega jaapanlane Kei Nishikori ja hispaanlane Roberto Bautista Agut.

Naiste üksikmängus oli 10. asetusega Venus Williams 7:6 (7), 6:4 parem belglannast Elise Mertensist ja kohtub järgmises ringis hiinlanna Qiang Wangiga. Omavahel läheb teises ringis vastamisi avaringis võidukad olnud Camila Giorgi ja Madison Keys, kindla 6:1, 6:1 võiduga Mandy Minella üle alustas turniiri ka kogenud Francesca Schiavone. Brittide lootus Laura Robson kaotas avaringis 4.6, 2:6 brasiillannale Beatriz Haddid Maiale, kes läheb teises ringis kokku maailma teise reketi Simona Halepiga.

Anett Kontaveit alustab Wimbledonis mänge homme, kohtudes avaringis hispaanlanna Lara Arruabarrenaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles