Mayweather toob megamatšis poksiringi ka portsu sõpru

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Floyd Mayweather vs Conor McGregor – 26. augustil Las Vegases toimuv poksilahing on selle suve maailma suurim (mitte tingimata kvaliteetseim) spordisündmus. Mida lähemale suure matši õhtu jõuab, seda rohkem tilgub välja infot kohtumisele eelnevate sündmuste kohta.

Näiteks on selgunud kaks Mayweather-McGregori duellile eelnevat soojendusmatši ning võib öelda, et Mayweather on võitluskaardi oma semude järgi paika seadnud, vahendab WBN.  Nimelt tulevad vahetult enne õhtu peasündmust IBF supersulgkaalu tiitlimatšis areenile väljakutsuja Roman Martinez ning Mayewatheri hoolealune ja tiitlikaitsja Gervonta Davis. Veel saab ringis oma oskusi näidata Thomas Dulorme, kes on Mayweatheri sparringupartner ning aidanud mehel McGregoriga kohtumiseks valmistuda. Tema vastaseks on kunagine IBF keskkaalu tiitli omanik Shawn Porter.

Veel on 26. augustil poksiringi oodata Badou Jacki ning Savannah Marshallit – mõlema vastased on veel selgumas.

Miks on üldse oluline, kes enne Mayweatherit ja McGregorit ringi astuvad? Sest enamik eksperte ennustavad ameeriklasele kiiret ja kindlat võitu. Arvestades, et näiteks USA telepublik peab matši nägemise eest välja käima 99 dollarit ning põhišõu võib üpris kiiresti otsa saada, on vähemalt eelnevatest matšidest loota meelelahutust, mis kulutatud raha väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles