Wenger tunnistas, et Arsenali koosseisus tuleb muutusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali peatreener Arsene Wenger
Arsenali peatreener Arsene Wenger Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna peatreener Arsene Wenger tunnistas, et ta kavatseb suvel meeskonna koosseisus muudatusi teha. Loomulikult tehakse seda selleks, et meeskond võiks tulevikus tiitleid võita, kirjutab Sportsmail.

«Klubi on heas majanduslikus seisus ning vajadusel võime teha mõne suure ostu. Meie vahepealne eesmärk oli ehitada uus staadion ning selle aja jooksul teistest tippmeeskondadest mänguliselt mitte maha jääda,» rääkis Wenger. «Meil läks päris hästi. Kuid nüüd on inimesed muutunud kannatamatuks. Saan sellest aru, kuna olen ka ise kannatamatuks muutunud.»

«Samas ei saa väita, et meie meeskonnas oleks vaja teha hiiglaslikke muudatusi. Leian, et alati on vaja meeskonda tugevdada,» lisas Wenger.

Üheks esimeseks lahkujaks peaks olema brasiillane Denilson, kelle hinnaks on määratud juba viis miljoni Inglise naela (umbes 5,6 miljonit eurot). Lisaks võivad talle järgneda Emmanuel Eboue, Gael Clichy ning Nicklas Bendtner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles