Mercedes nädalavahetusele kuigi optimistlikult ette ei vaata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton stardib Itaalias esimeselt stardikohalt kuivale rajale.
Lewis Hamilton stardib Itaalias esimeselt stardikohalt kuivale rajale. Foto: Max Rossi/Reuters/Scanpix

Mercedese boss Toto Wolff peab nädalavahetusel sõidetava Singapuri GP eel favoriitideks Ferrarit ja Red Bulli.

Mercedes on tänavu näidanud, et nende kasuks räägivad kiired etapid, kuid Singapuri tänavaringrada annab eelise vormelitele, millel on kõrge survejõud.  «Singapuri ringrada annab eelise Ferrarile ja Red Bullile. Mõlemad on näidanud aeglasetel ringradadel, mis nõuavad maksimaalset survejõudu, head kiirust. Meil on sellistel ringradadel aga olnud raskusi,» rääkis Wolff.

«Mõnikord on sellised iseloomujooned lihtsalt auto DNA-sse sisse kirjutatud. Kuid oleme Monaco GP-st õppinud ning parandasime Ungaris juba oma esitust märkimisväärselt,» andis Wolff lootust, et ehk suudetakse ikkagi favoriitidele hambaid näidata.

Singapuri GP-le stardib MM-sarja üldliidrina Mercedese piloot Lewis Hamilton, kelle edu Ferrari mehe Sebastian Vetteli ees on kolm punkti. Konstruktorite arvestuses juhib Mercedes Ferrarit 62 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles