Põhja-Iirimaa koondise peatreener tabati purjuspäi autoroolist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Iirimaa koondise peatreener Michael O'Neil jagab õpetussõnu Chris Bruntile.
Põhja-Iirimaa koondise peatreener Michael O'Neil jagab õpetussõnu Chris Bruntile. Foto: CLODAGH KILCOYNE/REUTERS/Scanpix

Politsei peatas pühapäeval Edinburgh’ lähistel auto, mille roolis istunud Põhja-Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Michael O’Neill oli joobes.

BBC teatel astub O’Neill 10. oktoobril kohtu ette, et karistus kätte saada. Kaks päeva varem peab Põhja-Iirimaa koondis Norra vastu MM-valiksarja viimase kohtumise. «Oleme juhtunust teadlikud, asjaga tegeleb politsei,» teatas Põhja-Iirimaa jalgpalliliit napisõnaliselt, keeldudes täiendavatest kommentaaridest.

O’Neill asus Põhja-Iirimaad juhendama 2012. aasta veebruaris. Viie ja poole aasta jooksul on koondis tõusnud tema käe all peksupoisist tegijaks, mullu suvel pääseti esmakordselt ajaloos EM-finaalturniirile ja jõuti seal 16 parema hulka. Edu jätkub käimasolevas MM-valiksarjas, kus Põhja-Iirimaa on enne kahte viimast kohtumist teisel kohal ehk edasipääsukonkurentsis. Oktoobris mängitakse kodus Saksamaa ja võõrsil Norraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles