Klopp: meie probleeme kaitses ei saa lahendada ühe mängija ostmisega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp lausus pärast eile õhtul Meistrite liigas tehtud 2:2 viiki Sevillaga, et kaitses tehtud vigu ei saa lahendada pelgalt sellega, kui hankida klubisse lisaks Joel Matipile, Dejan Lovrenile ja Ragnar Klavanile veel üks keskkaitsja.

«Esimene värav tuli olukorrast, kus me ei suutnud esmalt keskväljal palli puhtaks lüüa. Lõpuks läks pall Dejani jalge vahelt läbi – loomulikult ei olnud tegu eeskujuliku kaitsetööga,» kommenteeris Klopp väljaandele Liverpool Echo Lovreni ränka eksimust, mis võimaldas Wissam Ben Yedderil juba kolmandal minutil skoori avada.

«Muidugi on tegemist keskendumisprobleemiga – millega siis veel? Alustasime hästi, aga nemad lõid esimesest võimalusest värava. See on segu ebaõnnest ja teisalt oma võimaluste tuuldelaskmisest,» sõnas Klopp.

«Tean, et paljud nõuavad kaitsesse selle või teise mängija ostmist. Uskuge, kui praeguseid probleeme saaks lahendada üheainsa mängija palkamisega, lööksime kohe raha lauale. Aga ei saa. Domineerime, aga anname siis mängu käest – peame õppima, kuidas vastastele lihtsad väravad kinkimata jätta. Esimene värav oli ebavajalik ja nad said liiga kergelt löögile. Teise puhul pole mul õrna aimugi, kuidas sööt sai üldse ründajale jõuda,» ütles Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles