Video: Tänak andis põnevatele küsimustele humoorikad ja huvitavad vastused

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Neis /Eibner-Pressefoto/imago/Eibner

Eesti ralliäss Ott Tänak külastas Suurbritannias toimuvat võistlust ning andis seal huvitava intervjuu. Eestlane meenutas tänavuseks hooajaks valmistumisprotsessi ja vastas küsimustele, mis puudutavad tulevikku. Teadupärast pole kindel, millises meeskonnas eestlane uuel hooajal sõidab.

Esmalt küsis intervjueerija Tänakult, mida on teinud eestlane võrreldes varasemate aastatega teisiti. «Tänavusel aastal on paljud asjad muutunud. Meil on uued ja palju kiiremad autod,» vastas Tänak. «Ma sain võimaluse masinat alates eelmise aasta juulist testida ning olen teinud suuri edusamme. Tehtud on kõvasti arendustöid, mehhaanikud on olnud ülesannete kõrgusel,» selgitas eestlane.

Millised olid sinu esimesed mõtted, kui said teada, et Sebastien Ogier sõidab sinuga samas meeskonnas? «Ma olin vapustatud. Suurte kogemuste, taustajõududega ja tiitlitega tüüp tuleb meeskonda,» rääkis Tänak ning lisas, et on suutnud sellise mehe kõrval kohaneda.

Muuhulgas rääkis eestlane veel, mis tunne on saavutada rallivõit ning spekuleeris veidi oma tuleviku teemal. «Läbirääkimised on käimas,» sõnas Tänak, kui temalt küsiti tulevikuplaanide kohta. «Inimesed räägivad erinevaid jutte, eriti sina,» vastas eestlane vastuseid nõudvale reporterile.

Olenemata meeskonnast, kus Tänak uuel hooajal sõidab, on eestlase number üks plaan võita meistritiitel. «Olen alati tüüp, kes tahab meistritiitli nimel võidelda, vahel võib-olla isegi liiga palju. Kui suudan end maha rahustada ning kui mina ja auto oleme konkurentsivõimelised, siis on kõik võimalik.»

Ühtlasi ütles Tänak, et tema eeskuju on Eesti rallilegend Markko Märtin ning kui valima peaks viina ja džinni vahel, jooks eestlane esimest. Vaata allolevast videost, mida autoralli maailmameistrisarjas kolmandat kohta hoidev mees veel rääkis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles