Isco tõi Madridi Reali liidritele lähemale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madrid's midfielder Isco celebrates his second goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 1, 2017. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Real Madrid's midfielder Isco celebrates his second goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 1, 2017. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Foto: GABRIEL BOUYS/AFP

Madridi Real tõusis Hispaania kõrgliigas viiendaks, kui alistas koduväljakul 2:0 Espanyoli. Liider FC Barcelonast jäädakse maha seitsme punktiga. 

Gareth Bale'i ja Karim Benzemata mänginud pealinna klubi mõlemad väravad lõi Isco. 30. minutil löödud avaväravale tegi eeltöö Cristiano Ronaldo, 71. minutil oli resultatiivse söödu autoriks Marco Asensio.  

Real on kogunud seitsme kohtumisega 14 punkti, liidril FC Barcelonal on 21 silma. Teisel kohal asuval Sevillal on 16 punkti, Valencial ja Madridi Atleticol mõlemal 15 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles