Praktilised soovitused Tartu jooksumaratoniks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28. Tartu Jooksumaraton.
Pildil 10 km jooksule registreerimine Tartumaa Tervisespordikeskuses.
28. Tartu Jooksumaraton. Pildil 10 km jooksule registreerimine Tartumaa Tervisespordikeskuses. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

SEB 29. Tartu Jooksumaraton toimub juba tuttaval rajal ning paljude jaoks on nii stardi- kui finišikeskus juba pähe kulunud ning tegutsetakse isikliku rutiini järgi. Sellest hoolimata soovitavad korraldajad  tähelepanu pöörata järgmistele detailidele, mis muudavad kõigi osalejate kogemuse meeldivamaks:

- Pühapäeva hommikul stardipaikadesse liikudes soovitame kasutada ühistransporti või tulla mitmekesi ühe autoga. Nii väldime ebameeldivaid liiklusummikuid ja parklate ülekoormust.

Eribussid:
23 km starti Otepääle
8:30 Tartust (Vanemuise alumine parkla)
9:15 Elva Konsumi parklast
9:30 Elva finišiparklast
10 km starti Elvasse, Tartumaa Tervisespordikeskusesse
11:00 Tartust (Vanemuise alumine parkla)
11:30 Otepäält (Tehvandi busside parkla)
Päevapileti hind eelmüügist 4 EUR, bussist ostes 5 EUR. Koht starti viivates eribussides garanteeritakse vaid eelmüügist ostetud pileti korral.

NB! Elvast Otepääle ja Tartusse sõit samuti tasuline. Kehtib ka starti sõiduks ostetud päevapilet! Bussid Elvast tagasi väljuvad täituvuse järgi! Tartus lõpp-peatus Aura Keskuse ees.

Parklapääsmete ja bussipiletite eelmüük:
1) Piletilevi kassades, internetis - www.piletilevi.ee kuni 7. mai kell 19.00.
2) SEB 29. Tartu Jooksumaratoni võistluskeskuses EMÜ spordihoones 6.-7. mail kell 9.00-19.00.

Täiendav teave ja Tallinn – stardipaik liinide info leitav siit: http://tartumaraton.ee/index.php?sisu=tekst&mid=2301&lang=est


- Starti tulles hoolitsege selle eest, et riietus vastaks ilmaoludele. Üleliigsed esemed saate enne stardikoridori asumist pakikotti panna ja finišisalasse saata. Koti saate ühes stardimaterjalidega.

- 10 km distantsi start Tartumaa Tervisespordikeskuses on viidud uude kohta. Varasema 23 km finišikoridori asemel on see Tartumaa Tervisespordikeskuse hoone kõrval autoparkla juures. Uude lähtepaika suunavad ka viidad.

- Kui soovite rajal üleliigseid asju teeninduspunktis ära anda, siis kasutage selleks spetsiaalset tähistatud kohta. Kõik asjad tuleb kohapeal ka märgistada (varustada kontaktidega). Kätte saab need finišialas pakihoiu kõrvalt. Lihtsalt raja äärde või TP-des selleks mitte ettenähtud kohta jäetud asjade eest korraldajad ei vastuta.

- Kosutage ennast teeninduspunktides. See muudab raja läbimise lihtsamaks ja energiat jagub lõpuni.

- Finišialas saab sooja süüa toidutalongi alusel. Palun hoidke see käepärast. 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles