Ecclestone: vormel-1 võib Austriasse naasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1boss Bernie Ecclestone avaldas, et kuna Austrias asuv A1-Ringtrack on läbinud põhjaliku uuenduskuuri, pole võimatu, et kuninglik mootorispordiala naaseb Austriasse.

A1-Ringtracki uus nimi on Red Bull Ring ning selle suurejooneline avamine toimus eile, vahendab Planet-F1.

Red Bulli omanik Dietrich Mateschitz on varem välistanud võimaluse, et sellel rajal kunagi taas vormelid kihutavad, polnud Ecclestone nii pessimistlik.

«Miks mitte?» vastas ta Autospordi küsimusele, kas kunagi võiks sel rajal MM-etapp olla. «See uuenduskuur tulnuks teha kümme aastat tagasi. Kui vihma poleks sadanud, ei oleks ma vist äragi tundnud, et see on sama koht.»

Kolmekordne maailmameister austerlane Niki Lauda on aga üsna veendunud, et lähiajal MM-sarja kalendrisse Austria etappi ei lisanud. «Dietrich on kõvasti vaeva näinud, et selline vapustav võistluspaik luua, aga jutud vormel-1 naasmisest on veel enneaegsed, sellised asjad võtavad tavaliselt ikka tükk aega,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles