Aigar Leok tegi karjääri parima enduro MMi sõidu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok TMi enduro-tsikliga.
Aigar Leok TMi enduro-tsikliga. Foto: Triin Leok

TM Factory Racing meeskonnas sõitva Aigar Leoki enduro karjäär liigub tõusvas joones. Sellel nädalalõpul sõidetakse tänavuse hooaja kolmas GP Türgis, kus temperatuurid lähenevad 40 plusskraadile. Reedene päev oli Aigari jaoks senise karjääri edukaim, kui ta sai klassis E2 7. ja ja üldarvestuses 31 koha.

Kokku sõideti Türgis reedel 13 katset, Leoki jaoks olid edukaim krossikatse, mida sõideti viiel korral. Esimesel läbimisel oli ta oma klassi kiireim, vaid ühel korral oli ta kukkumise tõttu krossikatsel tagapool, kuid ülejäänud kordadel oli ta esikolmikus ja korra neljas, kirjutab ruudulipp.ee.

 Ekstreem ja enduro katsetel oli Aigar oma klassi esikümne sees ja piiril ning nii kuulus talle päeva lõppedes selle hooaja parim, oma klassi seitsmes koht. Üldkokkuvõttes oli Aigar 31. E2 klassi võitnud Cristobal Guerrerole Hispaaniast (KTM), kaotas ta 2.01,55.

 E1 klassi võit läks Juha Salminenile (Husqvarna) ja E3 klassi võit Mika Aholale (HM-Honda). Laupäeval sõidetakse Türgi GP teine võistluspäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles