Madridi Real võib konkurentide eest napsata mitu superstaari

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiillaste uus täht Neymar.
Brasiillaste uus täht Neymar. Foto: SCANPIX

Madridi Real on olnud klubiks, kes ostab suure raha eest kokku endale esimese suurusjärgu tähti ning tundub, et ka sel suvel võib selles vallas uudiseid oodata.

Teatavasti on Londoni Chelsea pikalt jahtinud Santose ridadesse kuuluvat 19-aastast brasiillasest supertalenti Neymari, kuid nüüd on mängu sekkumas ka Real, kirjutab Sky Sports.

Väidetavalt pole Chelsea nõus Neymari eest maksma küsitavat 45 miljonit eurot ning see ongi avanud ukse Reali jaoks. Mängumees valas ka ise õli tulle ning sõnas, et tema tuleviku osas pole midagi selget. «On meelitatav teada, et ma meeldin Madridi sugusele klubile, kuid midagi pole veel kokku lepitud,» sõnas Neymar AS-ile.

Chelseal ja Realil on veel üks kana kitkuda, kuna mõlemad meeskonnad soovivad oma ridades näha Madridi Atleticos mängivat argentiinlasest ründajat Sergio Aguerot.

Teadupärast on Real lisaks silma peale pannud ka Londoni Arsenali tähtmängijale Cesc Fabregasele, keda soovib enda ridades näha ka FC Barcelona.

Barcelona kasvandik Fabregas on varasemalt teatanud, et ta lahkub Arsenalist vaid siis, kui talle teeb pakkumise Kataloonia suurklubi, kuid nüüd on mees oma meelt muutmas.

«Cesc ei tea, mis võib hakata juhtuma. Ta teab, et see tehing saaks olema keeruline, kuid ta pole kindel, kas Barcelona tema eest üldse pakkumise teeb,» vahendab express.co.uk tema sõbra sõnu.

Portugali meedia teatel on Real õige pea saamas enda ridadesse uut mängumeest. Nimelt olevat Real ja Portugali tippklubi Lissaboni Benfica väidetavalt jõudnud kokkuleppele Fabio Coentrao ülemineku osas.

23-aastast portugallast on pikalt Realiga seostatud ning nüüd seisab väidetavalt ees veel vaid nädalavahetusel aset leidev meditsiiniline kontroll. Mehe üleminekutasuks peaks olema 22 miljonit eurot, kirjutab goal.com.

Sel suvel on Real enda ridadesse hankinud juba türklased Nuri Sahini ja Hamit Altintopi ja hispaanlasest ründaja Jose Callejoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles