Inglismaa jalgpallikoondis alistas võõrsil Saksamaa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile peetud jalgpalli sõpruskohtumiste enim kõneainet pakkunud mängus alistas Inglismaa Berliinis Saksamaa 2:1.

Mitme põhimeheta mänginud Inglismaa koondis läks juhtima 23. minutil Matthew Upsoni väravast, ent Saksamaa viigistas 63. minutil. Nimelt ei mõistnud üksteist väravavaht Scott Carson ja inglaste kapten John Terry ning Patrick Helmes kasutas selle olukorra ära ja lõi viigivärava.

84. minutil aga Terry heastas oma vea ning saatis peaga palli sakslaste väravasse, tuues sellega inglastele viienda järjestikuse võidu Saksamaa koondise üle.

Esimese mängu legendaarse jalgpalluri Diego Maradona juhendamisel teinud Argentina koondis alistas samuti võõrsil Šotimaa 1:0 Maxi Rodriguezi kaheksanda minuti väravast.

Eesti 2010. aasta MM-valikturniiri alagrupikaaslastest alistas Bosnia 4:3 Sloveenia, Türgi sai 4:2 jagu Austriast ning Belgia pidi leppima 1:1 viigiga Luksemburgiga.

Veel tulemusi: Holland – Rootsi 3:1, Iirimaa – Poola 2:3, Prantsusmaa – Uruguai 0:0, Serbia – Bulgaaria 6:1, Kreeka – Itaalia 1:1, Šveits – Soome 1:0, Ukraina – Norra 1:0.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles