Taaramäe tiimi boss ei usalda RadioShacki juhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Boyer.
Eric Boyer. Foto: SCANPIX

Cofidise jalgrattameeskond palkas järgmiseks hooajaks Rein Taaramäe abiliseks prantslase Remy Di Gregorio, kes tänavu Astana ees sõidab.

Cofidis jääb aga ilma andekast Prantsusmaa sõitjast Tony Gallopinist, kes siirdub RadioShacki tiimi. Gallopini onu Alain peab seal spordidirektori ametit.

«Saan aru, et perekondlikel sidemetel oli oluline roll,» lausus Cofidise mänedžer Eric Boyer. «Kuid ma mõistan vähem, kuidas inimene usaldab Johan Bruyneeli (RadioShacki boss – toim.) tegevust. On olemas unistus ja tegelikkus. Loodan, et unistus ei pöördu õudusunenäoks.»

Bruyneeli juhitavates meeskondades on aastaid sõitnud seitsmekordne Tour de France’i võitja Lance Armstrong, keda mitmed endised tiimikaaslased on dopingu tarvitamises ja vahendamisses süüdistanud.

Boyer lootis Cofidisesse tagasi meelitada valitsevat Prantsuse grupisõidumeistrit Sylvain Chavanelli, kuid viimane otsustas pikendada lepingut Quick Stepiga. «Chavanel on Quick Stepis Tom Booneni ja võib-olla sinna siirduva Philippe Gilberti kõrval mugaval kohal. Ta saab pingevabalt sõitmisele keskenduda ja see sobib talle,» ütles Boyer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles