Kihlveokontorid: Taaramäe ei kuulu Vueltal soosikute ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Andres Kalvik

Kihlveokontorite hinnangul pole Tour de France’i 12. kohaga lõpetanud Rein Taaramäe (Cofidis) laupäeval algaval Hispaania velotuuril üks favoriitidest.

Portaal bwin.com annab üldvõidu kategoorias võimaluse panustada 18 ratturile, kuid eestlast nende seas pole. Kõige kõrgemalt hinnatakse Igor Antoni (Euskaltel) võimalusi, talle järgnevad Deniss Mentšov (Geox) ja Joaquin Rodriguez (Katjuša).

Mägedekuninga särgi võitmisel peab bwin.com soosikuks Taaramäe tiimikaaslast David Moncoutied. Kuigi Vueltal ametlikku noorratturite arvestust ei peeta, saab bwin.com’is selles kategoorias panustada. Taaramäest madalam koefitsient on iirlasel Daniel Martinil (Garmin) ja Steven Kruijswijkil (Rabobank).

Kihlveokontor Triobet pakub kokkuvõtte ennustamisel välja duellid. Taaramäe on pandud paari Benat Intxaustiga (Movistar). Koefitsiendid on vastavalt 2.00 ja 1.72. Postimees soovitab selles paaris Taaramäele panustada!

Head lugejad, vaadake Vueltal osalejate esialgset nimekirja SIIT ning hinnakse Taaramäe ja Tanel Kangerti (Astana) võimalusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles