Tallinna maraton toob 11. septembril liikluses mitmeid muudatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton.
Tallinna maraton. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Linnavalitsuse istungil on kavas anda nõusolek MTÜ-le Spordiürituste Korraldamise Klubi jooksuvõistluse SEB Tallinna maratoni korraldamiseks 11. septembril kella 7.00‑st kuni kella 16.00-ni Tallinna kesklinna ja Pirita linnaosa teedel ning tänavatel võistluskeskuse paiknemisega Vabaduse väljakul.



Seoses SEB Tallinna maratoni läbiviimisega ja osalejate turvalisuse tagamisega 11. septembril piiratakse liiklust kella 5.00-st kuni 18.00-ni Ahtri tänaval, Toompuiesteel, Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul; kella 7.00-st kuni 16.00-ni Pirita teel, Merivälja teel ja Ranna teel; kella 8.00-st kuni 16.00-ni Tornide väljaku ja Šnelli pargi kergliiklusteedel ning sulgeda liikluseks kella 8.00-st kuni 16.00-ni Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahel, Viru väljak, Narva maantee Viru väljaku ja Pirita tee vahel, Mähe-Kaasiku tee, Filmi tänav, Nafta tänav, Tuukri tänav, Rannamäe tee Mere pst ja Pikk tänava vahel, Pikk tänav Rannamäe tee ja Tolli tänava vahel, Tolli tänav ja Laboratooriumi tänav Tolli tänava ja Suurtüki tänava vahel.

Tallinna ühistranspordi käigushoidmiseks muudetakse bussiliinide nr 1a, 2, 3, 5, 8, 15, 16, 17, 17a, 18, 19, 20, 23, 29, 34a, 35, 36, 38, 40, 44, 50, 51 ja 60 marsruute.

Trammiliiklus katkestatakse 11. septembril  täielikult liinidel nr 1, 2, 3 ja 4 kella 8.00-st kuni 16.00-ni. Osaliselt kompenseerib trammiliikluse puudumist bussiliini nr 50 marsruudi pikendamine Majaka tänavale, Lubja tänavale, Tartu maanteele, Rävala puiesteele, Gonsiori tänavale, Pronksi tänavale, Tartu maanteele, Lasnamäe tänavale, Majaka tänavale ja Majaka põik tänavale tehes täiendavad peatused pikendatud marsruudile jäävates peatustes.

Liikluspiirangutest ja tänava sulgemisest tingituna võib esineda Tallinna linnas nimetatud ajal liiklusseisakuid.

Kuna korraldatava SEB Tallinna maratoni näol on tegemist rahvusvahelise jooksuvõistlusega ning nimetatud ürituse korraldamine on suunatud laiemale avalikkusele, vabastatakse MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt teede ja tänavate sulgemise maksu tasumisest ning ühistranspordiliinide ümbersuunamistega kaasnevate kulude tasumisest.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles