Põhja-Iirimaa mängijad kaitsevad kriitika alla sattunud peatreenerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Iirimaa kapten Aaron Hughes võitlemas palli pärast Ats Purjega.
Põhja-Iirimaa kapten Aaron Hughes võitlemas palli pärast Ats Purjega. Foto: Liis Treimann

Põhja-Iirimaa jalgpallikoondis kaotas eile Tallinnas EM-valikmängus 1:4 Eestile ning sisuliselt minetas lootuse pääseda 2012. aasta EM-finaalturniirile.

«See on suur pettumus,» tunnistas Põhja-Iirimaa koondise kapten Aaron Hughes The Belfast Telegraphile. «Nädala alguses uskusime, et meil on võimalik finaalturniirile pääseda, aga kahjuks ei läinud kõik nii, nagu planeeritud.»

Kui Tallinnasse sõitnud Põhja-Iirimaa koondise fännid skandeerisid pärast mängu, et peatreener Nigel Worthingtonil on aeg lahkuda, siis Hughes kaitses kriitikatule alla sattunud juhendajat.

«Minu arvates on kriitika natuke ebaõiglane,» sõnas ta. «Ausalt öeldes, kohati tundsin, et me olime parem meeskond, tegime head söödumängu, aga kahjuks tegime ka vigu ja need läksid meile kalliks maksma, mõistagi peame selle eest vastutama.»

Fännid skandeerisid eile õhtul meeskonna bussi juures peatreenerile: «Nigel, Nigel, time to go! (Nigel, Nigel, aeg minna!)».

Hughes aga rõhutas, et peatreenerit ei saa kaotuses süüdistada. «Fännid kritiseerivad peatreenerit, aga tegelikult olid ju mängijad need, kelle vigade tõttu väravad tulid,» lausus Hughes.

Ka ründaja David Healy asus Worthingtoni kaitsjate sekka. «Peatreener valib meeskonna, aga mängijad peavad minema väljakule ja hea soorituse tegema,» nentis Healy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles