Meistrite liiga algab põnevusmatšiga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano
Antonio Cassano Foto: AP / Scanpix

Täna alguse saava jalgpalli Meistrite liiga esimese päeva üks mäng on kui maiuspala – tiitlikaitsja FC Barcelona läheb kodusel Camp Nou’l vastamisi Itaalia meistri AC Milaniga. Itaallaste peatreener Massimiliano Allegri usub, et nad suudavad Hispaaniast üllatustulemusega naasta.



«Barcelona on tiim, kelle sa võid surve alla panna, kui sa nende vastu maruliselt ründama lähed. Nagu Porto Euroopa superkarika finaalis tegi (Barcelona võitis 2:0 – toim),» hindas Allegri.

Barcelonat tabas laupäeval kaks ebameeldivat uudist – esiteks kaotati koduliigas punkte, kui võõrsil tehti 2:2 viik Real Sociedadiga, lisaks peab samas mängus vigastada saanud suur­ost Alexis Sanchez kaks kuud mänge kõrvalt jälgima. Positiivse külje pealt on vigastuspausilt naasmas kapten Carles Puyol.

Eile õhtul aga tabas Milani mängijaid suur tagasilöök, kui selgus, et vigastuse tõttu jääb mängust eemale nende esiründaja, kunagine Barcelona mängija Zlatan Ibrahimovic. Kui alguses pidi Antonio Cassano pingile jääma, siis nüüd lisatakse itaallane ilmselt algkoosseisu.

Tänase päeva teine suurem vastasseis on Dortmundis, kui kohalik Borussia võtab vastu madalseisus sipleva Londoni Arsenali. Inglismaa klubi värske täiendus kaitseliinis, Per Mertesacker usub, et mäng saab olema keeruline.

«Dortmund on eelmise aasta Saksamaa meister, nende söödumäng on suurepärane ja mängijad heal tasemel,» tunnustas Mertesacker.

«Ülesanne on raske, kuid ma tean, et meil on suurepärased mängijad ning olen kindel, et suudame saavutada hea tulemuse. Dortmund on siin alagrupis raske vastane ja ma oleks punktiga (loe: viigiga) rahul,» lisas sakslane. (PM)

MEISTRITE LIIGA
Teisipäevased mängud

E-alagrupp: Chelsea – Leverkuseni Bayer, Genk – Valencia
F-alagrupp: Olympiakos – Marseille, Dortmundi Borussia – Londoni Arsenal
G-alagrupp: FC Porto – Donetski Šahtjor, APOEL Nikosia – Peterburi Zenit
H-alagrupp: FC Barcelona – AC Milan, Viktoria Plzen – Borissovi BATE

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles