Pühapäeval võib selguda tänavune vormel-1 maailmameister

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel Singapuri vormel-1 rajal. Pühapäeval võib ta samas kindlustada MM-tiitli.
Sebastian Vettel Singapuri vormel-1 rajal. Pühapäeval võib ta samas kindlustada MM-tiitli. Foto: SCANPIX

Tänavune vormel-1 sarja hooaeg on kulgenud sakslase Sebastian Vetteli valitsemise tähe all ning pühapäeval on tal Singapuri ringrajal võimalik kindlustada ka MM-tiitel.

Pärast Singapuri etappi on tänavu kavas veel viis osavõistlust. Praegu on Vettelil 284 punkti ning tema lähimatel jälitajatel Fernando Alonsol 172, Jenson Buttonil 167 ja Mark Webberil samuti 167 silma.

Vettel võib tiitli kindlustada vaid juhul, kui ta jõuab kolme parema sekka. Neljandaks jäädes tal see võimalus puudub.

Vettel kindlustab MM-tiitli, kui ta võidab ja Alonso on neljas või tagapool ning Button ja Webber kolmas või tagapool.

Vettel kindlustab MM-tiitli, kui ta on teine ja Alonso kaheksas või kehvem ning Button ja Webber tulevad üle finišijoone viiendana või veel kehvema kohaga. Lisaks ei tohi Lewis Hamilton võita.

Vettel kindlustab MM-tiitli, kui ta on kolmas ja Alonso üheksas või kehvem ning Button ja Webber kuue parema sekke ei mahu. Hamilton ei tohi sel juhul mahtuda kahe parema sekka.

Vettel on tänavu võitnud kaheksa osavõistlust. Lisaks on ta olnud neli korda teine ja korra neljas. Kaks korda on tänavu võidurõõmu tundnud Button ja Hamilton ning korra Alonso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles