Hamilton kavatseb rohkem elu nautima hakata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger
Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger Foto: AFP / Scanpix

Läbi aegade noorim vormel-1 sarja maailmameister Lewis Hamilton teatas, et kavatseb järgmisel hooajal rohkem iseendale aega võtta.

 

Hamiltoni sõnul keskendus ta 2008. aastal üksnes tiitlivõidule. Nüüd, kus esimese MM-tiitliga sai mees lahti ka võitjakoormast, kavatseb ta järgmisest aastast rohkem elu nautima hakata.

«See ei tähenda seda, et hakkan iga päev pidutsema. See tähendab seda, et hakkan rohkem aega oma sõpradega veetma. Tunnen palju vähem survet, kui eelmisel aastal, sest kogu riik ning inimesed teeavad nüüd, et ma suudan võita,» avaldas 23-aastane Hamilton.

«Eelmisel aastal istusin võidusõidu nädalavahetustel kogu aja hotellitoas. Inimesed ütlesid, et sa saad üle terve maailma reisida, aga tegelikult ei näinud ma mitte midagi. See aasta tahan kõike seda rohkem nautida, sest ma väärin seda. Suudan teha nii seda, kui ka head tööd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles