Maailma esireket Wozniacki langes Pekingis konkurentsist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Maailma esireket Caroline Wozniacki langes Pekingis jätkuval 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril veerandfinaalis konkurentsist.

Eile Eesti esinumbri Kaia Kanepi alistanud Wozniacki pidi täna tunnistama itaallanna Flavia Pennetta (WTA 26.) paremust. Otsustavas setis oli tiitlikaitsja Wozniacki 1:4 ja 3:5 kaotusseisus, kuid suutis 6:5 juhtima minna. Seejärel kaotas Wozniaci oma servigeimi ja Pennetta viigistas seisu. Kiires lõppmängus oli itaallanna selgelt parem, võites 7:2 ning kogu matši 3:6, 6:0, 7:6 (2). Kohtumine kestis kaks tundi ja 14 minutit.

Pennettale oli see esimene võit Wozniacki üle, varem oli ta Taanit esindavale Wozniackile kaotanud viiel korral.

Poolfinaalis läheb Pennetta vastamisi eelmisel nädalal Tokyos võidutsenud poolatari Agnieszka Radwanskaga (WTA 12.), kes sai 6:3, 3:2 eduseisus loobumisvõidu serblanna Ana Ivanovicilt (WTA 18.).

Läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud rumeenlanna Monica Niculescu (WTA 57.) alistas 3:6, 6:3, 6:4 venelanna Maria Kirilenko (WTA 24.).

Niculescu läheb järgmisena vastamisi Saksamaad esindava Andrea Petkoviciga (WTA 11.), kes oli 6:3, 7:6 (2) parem venelanna Anastassia Pavljutšenkovast (WTA 16.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles