Miami Openil võib ees oodata Federeri ja Wawrinka kordusmatš

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indian Wells: Stan Wawrinka õnnitleb kaasmaalast Roger Federeri.
Indian Wells: Stan Wawrinka õnnitleb kaasmaalast Roger Federeri. Foto: Mark J. Terrill / AP/Scanpix

Miami tenniseturniiril võivad juba kolmandas ringis taas kokku minna Roger Federer ja Stan Wawrinka.  

Šveitslased kohtusid omavahel alles möödunud nädalal Indian Wellsi turniiril. See oli nende 25. omavaheline mäng ning 20-kordne Suure slämmi turniiride võitja Federer alistas kaasmaalase 6:4, 6:4, saavutades Wawrinka üle nii oma 22. võidu.

Kolmekordne Miami Openi tšempion Federer on turniiril neljanda asetusega ja kohtub avamatšis kas austraallase Matthew Ebdeniga või mõne kvalifikatsioonituniirilt edasipääsejaga,  Wawrinkaga võib ta kokku minna kolmandas ringis.  

Esimesena asetatud maailma esinumber, serblane Novak Djokovic alustab võitlust oma seitsmendale Miami Openi tiitlile kas tšehhi Tomaš Berdychi või austraallase Bernard Tomici  vastu.

Kuna Rafael Nadal jätab turniiri vahele, siis on teise asetuse saanud Saksamaad esindav Alexander Zverev, kes mängib David Ferreri ja Sam Querray vahelise kohtumise võitjaga. Zvereriga samas tabeliveerandis on ka Kreeka tõusev täht Stefanos Tsitsipas ning horvaat Marin Cilic.  Tiitlikaitsja on ameeriklane John Isner, kes alistas mullu finaalis just Zverevi 6:7(4),6:4, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles