Võõrsil võitnud Žalgiris jättis endale võimaluse

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žalgirise peatreener Aleksander Trifunovic
Žalgirise peatreener Aleksander Trifunovic Foto: AFP / Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Kaunase Žalgiris võõrsil Saksamaa klubi Bambergi Brose Basketsi ja jättis endale võimaluse jõuda 16 tugevama hulka. Edasipääsu kindlustamiseks tuleb tuleval nädalal võita kodus KK Zagreb.

Mantas Kalnietis ja Sonny Weems panustasid võidu heaks 14 punkti, Marco Popovic lisas 13 silma. Bambergi mängu hoidis üleval 16 punkti kogunud vanameister Predrag Suput, kuid ainult tema panusest ei piisanud.

Esimese kaotuse Euroliigas sai Barcelona, kes jäi võõrsil 74:77 alla Sienale. Igor Rakocevic viskas Siena täpseimna 21 punkti, Pietro Aradori lisas 20 silma. Barcelona tulemuslikum oli Erazem Lorbek 22 punktiga.

Olympiacos alistas kodus Bennet Cantu 86:61. Tavapäraselt oli Kreeka klubi parim Vassilis Spanoulis 22 punktiga.

Maccabi oli kindlalt 96:57 üle Anadolu Efesest. Bilbao alistas aga võõrsil Ülkeri 80:70. Lätlane Janis Blums tõi võitjatele kaheksa punkti.

Kaasani Unics alistas 68:41 Asseco Prokomi. Henry Domercant tõi Kaasanile 18 punkti ja 8 lauapalli, Poola klubi resultatiivseim oli 10 silmaga Jerel Blassingame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles