Alaliit lepitas Lehtlat ja peatreener Cakarsit

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Arvet Mägi

Kadri Lehtla ja Eesti laskesuusatamiskoondise peatreeneri Maris Cakarsi vahelt jooksis must kass läbi juba üle-eelmisel aastal, ent kuna viimastel kuudel on tüli ajaleheveergudel väga suureks paisunud, otsustas sekkuda Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon.



Eile istusid kõik asjaosalised ühe laua taga ning neljatunnise koosoleku tulemusena pandi paika edasine tegevuskava. Hooaega omal soovil MK-sarjast kraad madalamatel jõuproovidel ehk IBU karikaetappidel alustanud 26-aastane Lehtla jätab vahele ka jaanuari esimese MK-etapi ja lülitub MK-sarja Nove Mestos.  

Kui kõik läheb plaanide järgi, osaleb Lehtla järgmisel nädalal veel Itaalias Forni Avoltris peetaval IBU karikaetapil. «Kuna olen Eestis treeninud ja siin on olnud kehvad ilmad, läksid plaanid natuke sassi ja ma ei tahaks nii kähku MK-sarja minna. IBU karikaetapp sobib paremini uuesti sisseelamiseks,» selgitas Lehtla.

Kuigi edasises tegevuskavas jõuti kokkuleppele, polnud Lehtla oma läbisaamist Cakarsiga kirjeldades just väga optimistlik. «Eks see paistab,» poetas ta. «Ütleme niimoodi, et sõpru meist ei saa, see on kindel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles